Facebook Pixel

Доставка

Изпращане на поръчка

Вашата поръчка се счита за изпратена успешно, когато получите е-мейл със следното съдържание: 

Здравейте, 

Благодарим Ви за изпратената заявка 

Вашата поръчка беше успешно приета под номер: .... , на дата: .... До 1 работен ден ще се свържем с Вас за да потвърдите въведените данни за доставка. 


От екипа на Сладък  Сън


В случай, че сте завършили успешно Вашата поръчка в уебсайта, а не сте получили потвърдителен е-майл, моля да се свържете с нас на телефон: 0878/ 621080, 052/ 501 501 или е-майл: sladyksyn@gmail.com


Обработка на поръчка

След като е изпратена успешно поръчката, в рамките на 1 работен ден екипът на Сладък Сън  ще се свърже с Вас за потвърждение.

Доставката е за сметка на клиента. При поръчки над 200 лв доставката е безплатна до офис на Еконт.

Цената за доставка не е фиксирана. Изчислява се индивидулано на база теглото на пратката и населеното място.


СРОК НА ДОСТАВКА.

Техническо време за изработка и доставяне на пратката e  10 - 15 работни дни. При поръчка на налични продукти на склад, доставката се извършва в срок 2-3 работни дни. Доставката се извършва до офис на Еконт или до личен адрес посредством куриер.

Начини на плащане:

При поръчка на продукти със стандартни размери плащането се извършва с наложен платеж при получаване на пратката. В случай на поръчка на продукти по индивидуални размери, плащането се извършва по банков път, след писмено потвърждение на поръчката и изпратена проформа фактура по банка на електронна поща.